2023 was SKON maar 2024 wordt nog SKONNER

2023 was SKON maar 2024 wordt nog SKONNER

We kijken terug op een heel SKON 2023, waarin we stappen maakten, zo konden we 2 extra naaimachines aanschaffen en een Lock machine, verwelkomde we nieuwe deelnemers, gingen we op uitstapje naar het Weverij museum, werden we genomineerd voor de CZ prijs en belande we bij de laatste 10 genomineerden, stonden we met onze  duurzame SKON producten op de Dutch Design Week en deden we mee aan de Doornakkers voel je goed markt en de kerstmarkt op het Wasven, beschilderde we 200 schalen voor de lancering van het nieuwe Vitalis logo en samen maakten en ontwikkelde we samen heel veel mooie duurzame producten. Maar het mooiste zijn toch wel de wekelijkse ontmoetingen in het Atelier waar het bruist van creativiteit en waar de deelnemers van elkaar leren en ook buiten het Atelier elkaar op weg helpen en voor elkaar klaar staan.

De webshop zorgde voor de nodige publiciteit en zo werd onze voorraad van 25 fietsbandtassen een kerstcadeau voor medewerkers van een fietsverhuur in Noordwijk, werden er 65 pluimen gemaakt, 30 dat verdiend een bloemetje kaarten, 250 Vier het leven slingers, 20 blije girafjes, 60 gelukspukes, meer dan 20 kussens, 60 tissue- huisjes, 20 shorten, 40 tassen van banners en zoveel meer. En nog steeds krijgen we via de mail vragen voor persoonlijke bestellingen of lopen deelnemers binnen in het Atelier.

En ondertussen werden er tal van nieuwe producten ontwikkeld, zoals sleutelhangers van kurk, onderzetters van restjes leer, flessen covers en etuis van oude plastic banners, cadeaubonnekes en cadeaudoosjes van cassette bandjes, opvouwbare taskes van vlaggen, kussens van oude wollen dekens.

Ook locatie Parc Gender en Theresia raken steeds meer in de ban van SKON en zijn volop bezig nieuwe producten te ontwikkelen.

We kijken uit naar 2024 en hopen u graag te ontmoeten, loop gerust eens binnen op vrijdagmiddag van 13.30 tot 16 uur aan de Generaal Cronjestraat 3.

En natuurlijk bedanken we alle bedrijven voor hun fantastische samenwerking en donaties van restmaterialen. Samen dragen we bij aan bewustwording en een groenere samenleving waarbij we leren van elkaar, ontwikkelen maar waar vooral ontmoeten centraal staat.

Ouder bericht Terug naar Blogberichten Nieuwer bericht