Uitstapje naar Weverijmuseum, Evy Hendriks verteld!

Uitstapje naar Weverijmuseum, Evy Hendriks verteld!

Een tijdje geleden had ik Sylvia van Aggel van Atelier SKON aan de lijn. Ze vertelde dat de deelnemers van Atelier SKON zo hard hadden gewerkt, en dat ze de deelnemers binnenkort meenam naar het Weverij museum in Geldrop. Ik flapte er meteen uit of ik ook mee mocht. Ik hou van musea en het belangrijkste: ik kan me geen gezelliger gezelschap bedenken.

Vandaag was het zover! In de auto werd er opgewekt gekletst en na een ritje van 8 minuten was ik helemaal op de hoogte van alle levensverhalen. Alsof we al jaren samen op pad gaan. Bij het museum werden we warm ontvangen met koffie en appeltaart en kregen we een rondleiding. Aandachtig werd er geluisterd en gekeken naar de oude weefmachines. Of we misschien ook nog wat restmaterialen mochten meenemen voor Atelier SKON?

Gevuld met een zak vol restjes garen en herinneringen stapten we moe weer in de auto.

Benieuwd naar wat de deelnemers van Vitalis WoonZorg Groep Atelier SKON maken? Neem een kijkje in de webshop! www.vitalis-atelierskon.nl

#dekunstvangelukkigouderworden #ouderenzorg
Ouder bericht Terug naar Blogberichten Nieuwer bericht