Atelier SKON was aanwezig bij het Bloemfontein festival

Atelier SKON was aanwezig bij het Bloemfontein festival

Op 23 september waren we met  #AtelierSKON aanwezig op het super goed georganiseerde en sfeervolle #bloemfonteinfestival. De home made jam en onze groene, #duurzame, #handmade, cadeautjes vielen goed in de smaak. We hadden daarnaast leuke gesprekken en mooie ontmoetingen.
Een hele groep bewoners van Berckelhof hadden samen afgesproken en kwamen met zij`n alle te voet naar de markt. Terwijl de deelnemers van Atelier SKON trots uitleg gaven over de prodcuten die ze vervaardigen uit restmaterialen, ontstond er een run op onze speciale home made pompoenjam die we dit jaar voor het eerst maakte er werd gretig geproefd en binnen no time was deze uitverkocht!
Zo vierden we samen Burendag 2023 met deze feestelijke, gezellige en sfeervolle markt op het binnenplein midden in de wijk aan de bloemfonteinstraat. Met als thema`s: Duurzaamheid,Creativiteit, Gezelligheid, Eten en drinken, Muziek
Samen met de andere deelnemers uit de wijk:
De Buurttuin, Uit de Buurtfabriek, StadsHobbyCentrum, Het Wasven, DOEN (Doornakkers oud en nieuw), Wijkblad Prikkel, Bibliotheek Eindhoven,Bron van Doen, 't Rondeel Eindhoven, WIJeindhoven, Kiliç Market,Troep Troopers,Repair Café Tongelre en #Awesome Kledingruilatelier maakte we er een hele mooi dag van!
Dikke dankjewel aan de organisatie @awesome_kledingruilatelier en alle deelnemers en vrijwilligers van Atelier SKON die hebben geholpen.
Ouder bericht Terug naar Blogberichten Nieuwer bericht