Parc Gender sluit aan bij Atelier SKON

Parc Gender sluit aan bij Atelier SKON

Ook Parc Gender sluit aan bij Atelier SKON

In het Atelier voelt iedereen zich meteen thuis. Zodra je de drempel van het Atrium over stapt, word je begroet door de heerlijke geur van verse koffie en thee, die onlosmakelijk verbonden zijn met een gezellig samenzijn. Het is een plek waar mensen samenkomen, verhalen delen en vriendschappen opbouwen. De warmte en gastvrijheid van de clubleden maken het een oase van positieve energie.

Creatieve Duizendpoten:

In het hart van Atelier Skon ligt de nadruk op het hergebruiken van materialen. De deelnemers hebben allemaal hun eigen unieke vaardigheden en interesses. Of je nu een passie hebt voor schilderen, haken, naaien, breien, vilten of een andere creatieve uitlaatklep zoekt, bij Atelier Skon is er ruimte voor iedereen om te doen waar hij of zij goed in is. De diversiteit aan activiteiten zorgt voor een bruisende mix van kunst en ambacht, waarbij deelnemers elkaar inspireren en ondersteunen.

 

Een Waardevolle Bezigheid:

Voor de deelnemers van Atelier Skon is de activiteit veel meer dan alleen maar creatief bezig zijn. Het is een ontsnapping uit het dagelijkse leven, een moment van ontspanning en een plek waar ze even kunnen ontsnappen aan de sleur van thuis. Terwijl de handen druk aan het werk zijn, vinden de gesprekken hun weg. Het Atrium vult zich met gelach, gesprekken en hartverwarmende verhalen. Hier kunnen deelnemers hun hart luchten, zichzelf zijn en nieuwe energie opdoen.

 Deelneemster, Anneke, drukt haar vreugde uit over de mogelijkheid om hun producten te verkopen: "Het is geweldig om te zien dat onze creaties een weg vinden naar mensen die ze waarderen. Elk item dat we maken is speciaal en vertelt een uniek verhaal. Met de nieuwe website en ons eigen verkooppunt op locatie hebben we nu de kans om nog meer mensen te bereiken en hen de schoonheid van slowdesign te laten ervaren."

 "Ik Doe Mee, Ik Doe Ertoe": Atelier Skon geeft onze deelnemers een gevoel van eigenwaarde en betekenis. Het is een plek waar ze gezien en gehoord worden, waar hun talenten worden gewaardeerd en waar ze trots kunnen zijn op wat ze creëren. De activiteit straalt een gevoel van empowerment uit, waarbij iedereen het gevoel heeft dat ze ertoe doen. Het zelfvertrouwen groeit met elk kunstwerk dat voltooid wordt en met elke glimlach die wordt gedeeld. Daar zijn we trots op!

Zou je zelf deel willen nemen aan Atelier Skon op locatie Parc Gender? Neem dan van dinsdag t/m vrijdag contact op met Femke van den Akker 06-34226091. Of loop een keer binnen in het Atrium aan de Maria van Bourgondiëlaan 8

Creatieve groeten, Femke van de Akker

Ouder bericht Terug naar Blogberichten Nieuwer bericht