Atelier SKON helpt

Atelier SKON helpt

In april 2023  werd de nieuwe huisstijl van Vitalis met  trots aan iedereen geïntroduceerd ! Dit werd gevierd dit met een gebakje voor medewerkers, vrijwilligers, ouderen en bezoek op alle locaties. Ook werd er voor elke afdeling een feestpakket ontwikkeld. Hierin zat een verjaardagskalender en een mooie serveerschaal versierd door Atelier SKON. Zo kunnen we ook na deze dag kleine en grote momenten met elkaar blijven vieren.

De dames van atelier SKON beschilderde 150 serveerschalen met nieuwe logo en de levenslijnen. De hele dag stond in het restaurant de oven op volle toeren te draaien en de 4 dames werkte non stop door, ondertussen werden er verhalen met elkaar gedeeld.

Een paar dagen later werd de vergaderruimte van Berckelhof omgetoverd tot de inpakkamer want de pakketjes werden met hulp van de SKON deelnemers en de dames van Pr en communicatie zorgvuldig ingepakt. Wat is het toch fijn dat we op deze manier elkaar beter leren kennen, talenten delen en elkaar binnen Vitalis op weg helpen. Zelf doen, ertoe doen en samen doen!

 

Ouder bericht Terug naar Blogberichten Nieuwer bericht